Kaip užsisakyti lęšius

parašė , 2013-04-19 14:21

Norint užsisakyti kontaktinius lęšius, nebūtina eiti į parduotuvę. Užsisakyti ir gauti prekę tiesiai į rankas galima neišeinant iš namų. Pirkti lęšius galima tik pasikonsultavus su gydytoju.

Nueikite į vizitą su oftalmologu. Papasakokite jam, kokiam tikslui jums reikalingi kontaktiniai lęšiai. Atspalvį suteikiantys, spalvoti ir karnavaliniai lęšiai pasirenkami tada, kai norima pakeisti akių išvaizdą. Permatomus lęšius su dioptrijomis renkamasi, kai reikia pagerinti regėjimo aštrumą. Be to, gydytojas gali pasiūlyti konkretų gamintoją, kurio lęšiai geriausiai tiks jūsų nešiojimo režimui.

Naudodamiesi paieška internete raskite el. parduotuves, kuriose parduodami kontaktiniai lęšiai. Pageidautina, kad svetainėje būtų įkeltos visų gaminių atitikties deklaracijos. Nes jeigu nusipirksite nekokybišką prekę, nuostuolių patirs ne tik jūsų piniginė, bet nukentės ir sveikata.

Atidarykite el. parduotuvės katalogą. Į paiešką įveskite tinkamų lęšių parametrus. Pasirinkite gamintoją ir lęšių pakeitimo laiką. Kai kuriuos iš jų galima nešioti keletą savaičių, iki pusės metų, kitus – keisti kasdien. Antrasis variantas yra labiau higieniškas ir, dažniausiai, brangiai kainuojantis.
Pasirinkite jums patogų nešiojimo tipą. Jei planuojate naudoti lęšius tik visą darbo dieną, jums tiks pats populiariausias lęšių tipas, kuriuos reikia išsiimti nakčiai.

Į paiešką įveskite savo individualius parametrus – optinę galią (kiekvieno lęšio atskirai), skersmenį, kreivumo spindulį. Jeigu renkatės spalvotus lęšius, jums prireiks tik paskutinių dviejų parametrų. Jeigu pagal jūsų paieška tinka keli modeliai, palyginkite juos pagal papildomus punktus – pažiūrėkite, kokia yra lęšių drėgmingumas, iš kokio medžiagos jie pagaminti, ar yra UV spindulių filtras, kokia kaina.

Pasirinktą modelį įdėkite į krepšelį. Užsiregistruokite tinklapyje ir užsakykite. Nurodykite pakuočių kiekį, pristatymo ir apmokėjimo būdą, savo adresą (jei pristatytų kurjeris) ir kontaktinį telefoną.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *